Фото без описуКНП «Бахмацька міська лікарня»  має всі необхідні ліцензії.  Лікарня пройшла державну акредитацію в 2023 році, отримала акредитаційний сертифікат на 1-у категорію.

   Лікарня заключила договори на 2023 рік з Національною службою здоров’я України по 16-ти пакетах медичних послуг. За 10 місяців 2023 року прибуло 5 лікарів - молодих фахівців: рентгенолог, анестезіолог, педіатр та 2 хірурги.

   Фінансове забезпечення лікарні складається із коштів НСЗУ, коштів місцевого бюджету та інших джерел фінансування.

    З метою покращення медичного обслуговування населення та фінансової підтримки КНП «Бахмацька міська лікарня» Бахмацька міська рада, Батуринська міська рада та Дмитрівська селищна рада затвердили програми «Фінансової підтримки розвитку вторинної медичної допомоги на 2023 рік». Згідно цих програм у 2023 році лікарні було передбачено виділення коштів на загальну суму 12305,4 тис.грн., в т.ч. по Бахмацькій міській раді – 8950,0 тис.грн., Дмитрівській селищній раді – 2855,4 тис.грн. та по Батуринській міській раді – 500,0 тис.грн.

   На капітальні видатків (придбання дороговартісного обладнання, капітальні ремонти та реконструкцію) за 10 місяців 2023 року було використано 3044,7 тис.грн., а саме:

   - були завершені роботи по об’єкту «Капітальний ремонт частини приміщень будівлі фізіотерапевтичного та стоматологічного відділень комунального некомерційного підприємства «Бахмацька міська лікарня» Бахмацької міської ради за адресою: Чернігівська обл., м. Бахмач, вул. Соборності, 66»;

    - виконані роботи по підключенню додаткових точок киснепостачання по об’єкту «Реконструкція з модернізації системи киснепостачання головного корпусу КНП "Бахмацька міська лікарня" за адресою: Чернігівська обл., м.Бахмач, вул.Соборності, буд.66;

   - виконані роботи по об’єкту «Реконструкція системи забезпечення медичним киснем лікарняних ліжок головного корпусу КНП "Бахмацька міська лікарня" за адресою: м.Бахмач, Чернігівська обл., вул.Соборності, 66.;

    - виконані роботи з розробки проектної документації по об'єкту: "Реконструкція зовнішніх мереж електропостачання КНП "Бахмацька міська лікарня" з підключенням дизельної електростанції №2 за адресою: Чернігівська обл., м. Бахмач, вул. Соборності, 66»;

   - проведено комплексну експертизу проектної документації об'єкту: «Капітальний ремонт протирадіаційного укриття №92030 КНП "Бахмацька міська лікарня" за адресою: вул. Соборності, 66 б, м. Бахмач, Чернігівської області».;

   - придбано пристрій для реабілітації MOTOmed для ніг та рук на суму 350,0 тис.грн., трек (бруси) для навчання ходіння з перешкодами на суму 64,9 тис.грн. та металеве корекційне дзеркало на колесах з постурографічною сіткою на суму 32,3 тис.грн.

   - для операційно-перев’язувального блоку придбано світильник операційний на суму 294,0 тис.грн.

    - виготовлено проектно-кошторисну документацію по об’єкту «Капітальний ремонт протирадіаційного укриття №92030 КНП «Бахмацька міська лікарня»

   Окрім того за рахунок коштів власних надходжень були виконані роботи по об’єктах «Поточний ремонт стін з укріпленням та улаштуванням відмостки гаражів КНП «Бахмацька міська лікарня» та «Поточний ремонт віконних відкосів в головному корпусі КНП «Бахмацька міська лікарня» а також за рахунок коштів власних надходжень виконані роботи по об’єкту «Капітальний ремонт ліфта, встановленого в будівлі, що експлуатується за адресою: м. Бахмач, вул. Соборності, 66».

   Благодійна допомога

   У натуральній формі було отримано безкоштовно матеріалів, медикаментів та отримано послуг на загальну суму 7 276,8 тис.грн.

   ТОВ «Арка-плюс» за рахунок благодійної організації « БФ «ЮА Брокери без кордонів» було здійснено заміну вікон в кількості 65 штук на металопластикові в головному корпусі лікарні на суму 998,7 тис.грн.

   Благодійними організаціями було надано вісім генераторів на загальну суму 2 443,5 тис.грн., що надасть можливість безперебійно працювати закладу в критичних умовах.

   Від ТОВ «Компанія «МЕДІО» безкоштовно отримано операційний стіл загальною вартістю 281,1 тис.грн., а також від інших організацій та благодійних фондів було отримано: апарат штучної вентиляції легень, апарат ШВЛ, візок для транспортування пацієнта з регулюванням висоти, пульсоксиметр, захисний медичний одяг, постільну білизну та ін.

   За 10 місяців 2023 року безкоштовно благодійними організаціями та відповідно до розподілів Управління охорони здоров'я Чернігівської обласної адміністрації було отримано медикаментів на загальну суму 2 529,3 тис.грн. та продуктів харчування відповідно на 228,3 тис.грн.

   Допомога ЗСУ

   Профспілковий комітет КНП «Бахмацька міська лікарня», як всі працівники лікарні активно допомагають ЗСУ.

   У цьому році придбаний тепловізор на загальну суму 80 тис.грн та переданий ЗСУ.

   До Дня захисника Вітчизни відправили посилки працівникам-воїнам ЗСУ на суму 5 тисяч 420грн.

   Придбано дрон DJL Mavic -3 для наших розвідників на суму близько 85 тис.грн.

   Для покращення надання медичної допомоги населенню необхідно

провести низку заходів:

1. Забезпечити лікарню лікарськими кадрами: реабілітолога, невропатолога, хірурга, анестезіолога, терапевта, лікаря по невідкладних станах, дерматовенеролога.

2. Покращити матеріальну базу по засобах реабілітації.

3. Провести ремонт протирадіаційного укриття.