Фото без опису  КНП "Бахмацький міський центр первинної медико-санітарної допомоги" обслуговує населення відповідно до заключених декларацій, всього населення  -25777, діти - 5067:

- лікарі Бахмацької громади обслуговують 23 182 чол., з них 4637 дітей;

   З бюджету Бахмацької міської територіальної громади на утримання закладу було виділено фінансування на суму – 1 857 604,60 грн.

   Фінансування заходів цільових Програм:бюджетом Бахмацької міської територіальної громади становить – 965 533,88 грн., а саме: забезпечення осіб з інвалідністю і дітей з інвалідністю технічними та іншими засобами, надання паліативної допомоги населенню, безоплатне та пільгове забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих груп населення, забезпечення молочними сумішами дітей 1 року життя народжених ВІЛ-інфікованими матерями. туберкулінодіагностика дитячого населення.

   Заклад став переможцем грантового проєкту та реципієнтом грантових коштів від проекту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» на суму 408 514,04 грн., які використані для облаштування кабінету вакцинації в рамках субпроєкту «Доступна, безпечна та зручна вакцинація».

   Також закладу надійшла благодійна допомога (спонсорська допомога):

у грошовій формі від:

   - Громадської спілки «Коаліція за вакцинацію», для проведення щеплень від COVID-19 мешканців віддалених населених пунктів громади, в сумі 55 125,00 грн.. Ці кошти були спрямовані на оплату праці лікарів, медичних сестер та водія, а також на придбання палива для автомобілів, які приймали участь у проекті з вакцинації.

    - Українського католицького університету в рамках реалізації проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Посилення реагування на надзвичайні ситуації шляхом розбудови потенціалу національних органів влади, місцевих рад, організацій громадянського суспільства та медичних працівників» - 45 000,00 грн. – на придбання меблів для облаштування зони очікування дитячої кімнати.

   Завдяки співпраці міської ради з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH Програми «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» проведено капітальний ремонт покрівлі Бахмацької амбулаторії ЗПСМ з впровадженням заходів тепло реновації, а також - капітальний ремонт кімнати для розміщення Кол-центру та реконструкції дитячої консультації з капітальним ремонтом кабінету вакцинації із зоною очікування та встановлення санітарного вузла для дітей.

   За 10 місяців 2023 року лікарями закладу здійснено 53788 амбулаторних прийоми пацієнтів та зроблено 4364 відвідувань пацієнтів вдома, в тому числі прийнято 20560 дітей амбулаторно та 1076 дітей відвідано вдома.

   Середнім медичним персоналом на самостійному прийомі оглянуто 26234 пацієнти. На ліжках денного стаціонару при амбулаторіях проліковано 4291 хворий, а у стаціонарах вдома - 2499 пацієнтів.

   Оздоровлено в санаторії "Косів" Івано-Франківської області (Захворювання органів дихання) 8 дітей віком від 14-17 років.

       Серед головних проблемних питань - потреба в 3 лікарях загальної практики сімейної медицини, зокрема, для забезпечення лікарем Амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Бахмач.