Фото без описуЩодо медичних закладів, то КНП ««Бахмацький міський центр ПМСД» отримав грантові кошти від проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» на суму 408 514,04грн, які спрямовані для облаштування кабінету вакцинації в рамках субпроєкту «Доступна, безпечна та зручна вакцинація». Кошти були спрямовані на придбання: медичного та комп’ютерного обладнання обладнання, меблів тощо.

   Також закладу надійшла благодійна допомога (спонсорська допомога):

у грошовій формі від:

 - Громадської спілки «Коаліція за вакцинацію»,для проведення щеплень від COVID-19 мешканців віддалених населених пунктів громади, в сумі 55 125,00 грн.

 - Українського католицького університету в рамках реалізації проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Посилення реагування на надзвичайні ситуації шляхом розбудови потенціалу національних органів влади, місцевих рад, організацій громадянського суспільства та медичних працівників» - 45 000,00грн. – на придбання меблів для облаштування зони очікування дитячої кімнати.

у натуральній формі на суму 1 804 681,47 грн, а саме:

 Бахмацька міська рада: дизельні генератори для АЗПСМ с.Бахмач та Курінської АЗПСМ (2 шт.) – 581 440,74 грн., господарчі – 11 645,50 грн.;

 Представництво Міжнародного Медичного Корпусу: дизельний генератор для Фастовецької АЗПСМ (1 шт.) – 460 347,84 грн.;

 Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської обласної адміністрації: дизельний генератор для Бахмацької АЗПСМ (1 шт.) – 520 000,00 грн.;

 ДП «Укрвакцина» від представництва ООН (ЮНІСЕФ) в Україні: холодильники для вакцини (4 шт) – 209 091,39 грн.; власними коштами в сумі 134 000,00 грн. зроблений ремонт кабінету Бахмацької амбулаторії ЗПСМ для розміщення в ній холодильного обладнання для зберігання вакцини згідно вимог;

 Громадська організація «НЕУРЯДОВА ОРГАНІЗАЦІЯ» ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН надала 2 сумки першої допомоги з виробами медичного призначення на суму 24 255,72грн.

    Завдяки проєкту Європейського Союзу спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH Програмb «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» здійснено капітальний ремонт покрівлі Бахмацької амбулаторії ЗПСМ з впровадженням заходів теплореновації, а також капітальний ремонт кімнати для розміщення Кол-цетру та реконструкція дитячої консультації з капітальним ремонтом кабінету вакцинації із зоною очікування та облаштуванням санітарної кімнатидля дітей.

     За 10 місяців 2023 року заклад отримав на безоплатній онові (гуманітарна допомога) медикаменти на суму 1 023 486,00 грн.

    У натуральній формі КНП «Бахмацька міська лікарня» було отримано безкоштовно матеріалів, медикаментів та отримано послуг на загальну суму 7 276,8 тис.грн.

   ТОВ «Арка-плюс» за рахунок благодійної організації «БФ «ЮА Брокери без кордонів» було здійснено заміну вікон в кількості 65 штук на металопластикові в головному корпусі лікарні на суму 998,7 тис.грн

    Благодійними організаціями було надано вісім генераторів на загальну суму 2 443,5 тис.грн, що надасть можливість безперебійно працювати закладу в критичних умовах.

   У рамках проєкту «Програма ЄС Міцні регіони - Спеціальної програми підтримки України», який співфінансується Європейським Союзом та впроваджується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), безкоштовно отримано операційний стіл загальною вартістю 281,1 тис.грн, а також від інших організацій та благодійних фондів було отримано апарат штучної вентиляції легень, апарат ШВЛ, візок для транспортування пацієнта з регулюванням висоти, пульсоксиметр, захисний медичний одяг, постільну білизну та ін.

   За 10 місяців 2023 року безкоштовно благодійними організаціями та відповідно до розподілів Управління охорони здоров'я Чернігівської обласної адміністрації було отримано медикаменти на загальну суму 2 529,3 тис.грн та продукти харчування відповідно на 228,3 тис.грн.