Фото без опису За рахунок міського бюджету (в загальній сумі майже 2 млн 700 тис. грн) та допомоги благодійного фонду «НЬЮ ВЕЙ», який надав будівельні матеріали для виконання робіт (на загальну суму майже 1 млн 200 тис. грн), збудовано магістральний водогін від вулиці Поштової у місті Бахмачі до вулиці Шевченка у селі Бахмач (Бахмач 1) та здійснено будівництво водопровідної мережі по цій же вулиці у селі. Загальна протяжність водогону – 2230 м.

   Комунальне підприємство "БАХМАЧ-ВОДСЕРВІС" в якості благодійної допомоги отримало сучасне обладнання для забезпечення водопостачання. Цю допомогу надав «Благодійний Фонд «Нью Вей». Зокрема, отримали 2 свердловинні багатоступеневі насоси для водопостачання, 2 насоси для відведення стічних вод у блочному виконанні, пульти керування насосами та обладнання для ремонту систем водопостачання і каналізації. Це обладнання загальною вартістю 1 млн 700 тис. грн.

   Від компанії ROCKWOOL отримали потужний генератор на 160 кВт вартістю 2 млн 272 тис. грн. для котельні, щоб підтримувати її роботу в періоди відсутності електропостачання. Це важливо, адже котельня обслуговує заклади гуманітарної сфери та житлові будинки.

 Від Офісу Управління ООН для котельні отримали:

- генератор змінного струму АРD потужністю 88 кВт вартістю 583 тис. грн

- 2 дизельні генератори Coelmo BDT потужністю 25 кВт вартістю 687 тис. грн

- дизельний генератор потужністю 35 кВт вартістю 363 тис. грн.