Фото без описуУ місті Бахмачі завершили ремонт приміщення молодіжного центру, першого у громаді. Сучасний простір для молоді облаштували у приміщенні колишньої бібліотеки. Виконані будівельні роботи, і приміщення приведене до ладу. Раніше Георгій Якубовський, голова Молодіжної ради при Бахмацькій міській раді, написав грантовий проєкт, і громада отримала 500 тис.гривень на створення та розвиток Молодіжного центру «Синергія». Нагадаємо: з 192 заявок було відібрано 12, серед яких – заявка Бахмацької громади.

   До впровадження ініціативи долучилася й місцева молодь, а саме: члени Молодіжної ради, які, зокрема, й здійснили художнє оформлення однієї з кімнат. Встановлені меблі та придбано комп’ютерне обладання.

   Привертає увагу Державний Гімн України у вигляді старовинного рукопису, оформлення якого здійснили Георгій та Олександр Якубовські.

   Молодіжний центр – це місце, куди можуть приходити молоді люди, аби навчатися новому, цікавому, аби провести тренінг, майстер-клас, реалізувати якийсь проєкт або ж просто змістовно провести час у колі однодумців за філіжанкою кави.

   Звісно, роботи ще багато, та й задумів чимало. Та, дивлячись на сяючі очі та сповнені ентузіазму обличчя молодіжних активістів, тішимось, що креативна молодь нашої громади відтепер має чудовий простір для розвитку.