Фото без опису Війна продовжує наносити криваві та болючі рани від втрати життя українських воїнів. Сьогодні, 27 січня 2024 року, Бахмаччина попрощалася зі своїм Героєм – МИКОЛОЮ КУЗЬМЕНКОМ.

   Микола Миколайович Кузьменко народився 25 березня 1975 року. Закінчив Бахмацьку середню школу № 4, пройшов службу в Збройних Силах України. Працював трактористом у місцевій сільгосптехніці, потім – на різних роботах у Бахмачі та Києві. Друзі говорять, що Микола йшов по життю з посмішкою. Позитивний, доброзичливий, із світлою усмішкою на обличчі, завжди приходив на допомогу.

   З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну Микола Кузьменко долучився до загону самооборони Бахмацької громади, а 20 квітня 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. На війні бахмачанин був водієм-електриком радіовідділення взводу зв’язку механізованого батальйону військової частини.

  21 січня 2024 року Микола Кузьменко прийняв свій останній бій поблизу села Нове Краматорського району Донецької області. Поховали захисника з військовими почестями на кладовищі в селі Курені. Рідні, друзі, брати по зброї та громадськість вшанували пам’ять Воїна, який віддав своє життя за незалежність України.

   Щирі співчуття родині Захисника.

   Вічна пам’ять та шана Герою… Нехай його душа знайде спокій, а пам’ять про нього несе в наших серцях вічну вдячність та повагу.