Фото без опису4 лютого, за підтримки міської ради, вихованці туристичного гуртка Бахмацького Будинку дитячої та юнацької творчості (тренер Левченко Тетяна) Гурин Платон (Бахмацький ліцей N1), Хомутиннікова Софія, Корень Юлія, Слюсар Катерина, Костюк Рімма, Колпакова Крістіна (Бахмацький ЗЗСО І-ІІІ ст. N5) у складі команди "Піраньї" взяли участь у відкритому Кубку Чернігівської області з пішохідного туризму, що відбувся у Чернігові.

   Це вже треті змагання в цьому навчальному році, і з кожним разом юні бахмачани показують дедалі кращі результати. На особистій дистанції ніхто призового місця не посів, а найкращий результат показала Юля Корень. У особисто-командному заліку бахмачани були 5-ми. На дистанції "Смуга перешкод" Платон і Юля серед змішаних зв'язок посіли 4 місце, Софійка й Катя серед жіночих зв'язок - 3 місце, а Рімма й Крістіна - 4. У командному заліку на цій дистанції наші туристи піднялися на 3 місце. У загальному заліку "Піраньї" стали 4-ми.

   У старшій віковій групі на особистій дистанції спробував свої сили Строгий Павло (Бахмацький ЗЗСО І-ІІІ ст N5). І відразу ж показав блискучий результат - ІІ місце серед юнаків - і виконаний ІІ дорослий розряд зі спортивного (пішохідного) туризму.

   Суддею від команди була Ольга  Семенчук.

   Додому повернулися утомлені, але радісні, призери - з медалями й грамотами. Готуємося до наступних змагань.