Фото без опису Велика кількість запитань, щирі посмішки та 101% дитячої уваги — результат занять зі здобувачами освіти та вихованцями закладів освіти громади у рамках проєкту "Мобільний клас безпеки". Працівники ДСНС та Нацполіції за допомогою інтерактивних інструментів розповіли дітям правила безпечної поведінки в умовах війни.

   Мобільний клас безпеки – це новий спільний проєкт для підвищення культури безпеки серед дітей від Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, створений за підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні.

   Наповнення мобільного класу безпеки подібне до стаціонарного і також сформоване за зональним принципом. Саме це і дозволяє якісно викладати основні безпекові теми для дітей різної вікової категорії: мінна та пожежна безпека, дії у надзвичайних ситуаціях, безпечний відпочинок на воді, перша домедична допомога, запобігання дитячій злочинності, основи безпечної поведінки вдома, на вулиці, в інтернеті тощо.