Фото без опису Вчора представники активної молоді вперше зібрались у Молодіжному центрі й обговорили плани та перспективи функціонування молодіжного простору, радились щодо тих чи інших питань розвитку громади, а також генерували нові креативні ідеї.

    Поділилися думками щодо заходів, які мають відбуватися для молоді та із залученням молоді. Зокрема, прозвучали пропозиції щодо проведення кінопоказів, в тому числі і за творами зі шкільної програми, тренінгів, різноманітних майстер-класів, онлайн-зустрічей з носіями англійської мови, навчань фінансової грамотності, спортивних заходів тощо.
    Звучали побажання щодо організації заходів з профорієнтації, навчання акторської майстерності, графічного дизайну та прийомів самооборони.

    Молодіжні активісти розпочали роботу з написання проєкту з метою отримання грантових коштів для втілення задуму - встановлення еко-інсталяції у вигляді серця  для збору кришечок від пляшок у місті, кошти від реалізації яких будуть спрямовані на підтримку ЗСУ. Учасники зустрічі запропонували проєкт відповідної металевої конструкції, за яким буде виготовлено креслення, а в перспективі – і саме серце.

    Окрему увагу приділили питанню стресостійкості молоді, що актуально нині.

    Тож запрошуємо молодих та активних людей громади до співпраці та участі у подіях, що будуть відбуватися у молодіжному центрі за адресою: вул. В. Вернадського, 1.

    Інформацію про графік роботи центру та заплановані активності читайте, підписавшись на Telegram Бахмацького молодіжного центру.