Фото без описуКНП «Бахмацький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Бахмацької міської ради звертається до вас, щоб нагадати, що своєчасне проведення вакцинації, особливо в дитячому віці, захищає від багатьох інфекційних захворювань таких, як гепатит В, дифтерія, правець, коклюш, гемофільна інфекція, поліомієліт, туберкульоз, кір, краснуха та епідемічний паротит.

Дорогі батьки, інфікування цими захворюваннями може призвести до значної шкоди здоров’ю Ваших дітей. Тож запрошуємо всіх своєчасно приводити свою дитину для проведення щеплення згідно з календарем щеплень, затвердженим наказом МОЗ України № 595 від 16.09.2011 р.

Фото без опису

Фото без опису

Крім того, проведення вакцинації у відремонтованому та переоснащеному за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» наданої від імені народу Сполучених Штатів Америки стало зручним та ще більш безпечним. 

Вакцинація стала менш стресовим явищем для дитини завдяки обладнанню зручної зони очікування з ігровим майданчиком та телевізором біля кабінету вакцинації. Тож запрошуємо батьків вчасно вакцинувати своїх дітей від інфекційних захворювань.