Фото без опису

27 лютого відбулося засідання сорок п'ятої сесії восьмого скликання Бахмацької міської ради, на якому розглянуто 35 питань порядку денного.

У зв'язку зі складанням депутатських повноважень депутатом Андрієм Ляхом інтереси громади представлятиме Микола Мицик, обраний від Чернігівської обласної організації політичної партії  “Рідний дім”. Перед початком засідання його представила та вручила посвідчення депутата Бахмацької міської ради голова територіальної виборчої комісії Євгенія Демидова. Тож відповідно внесли зміни до персонального складу постійної комісії Бахмацької міської ради з житлово-комунальних питань.

Бахмацький міський голова Павло Шимко відповідно до законодавства прозвітував про роботу виконавчих органів ради у 2023 році.

Також зі звітом про роботу у минулому році виступили керівники комунальних підприємств : директор КП «Комунальник» Шевченко Є.М, директор КП «Бахмач-водсервіс» Клепач В. О., головний бухгалтер  КП «Бахмацьке» Крисенко Н. І.

Внесли зміни до рішення 43-ї сесії Бахмацької міської ради восьмого скликання від 21 грудня 2023 року «Про затвердження Програми підтримки військових частин Збройних Сил України у 2024 році» (якою було передбачено 8,2 млн грн), спрямували кошти на заходи з матеріально-технічного забезпечення військових частин ЗСУ, а саме: придбання БПЛА, квадрокоптерів, станцій РЕБ, автомобілів (типу пікап), від яких отримали листи-клопотання про допомогу щодо придбання військового обладнання на загальну суму 1,2 млн  гривень.

Затвердили Програму покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин та підрозділів Національної гвардії України на 2024 рік, на яку спрямували 1 млн  гривень.

Надали матеріальну допомогу 18 жителям громади, серед них - 10 військовослужбовцям.

Також депутати проголосували за  зміни до рішення сорок третьої сесії Бахмацької міської ради восьмого скликання від 21 грудня 2023 року.

«Про бюджет Бахмацької міської територіальної громади на 2024 рік.

(код бюджету 2555100000)», а саме здійснили перерозподіл коштів, спрямувавши їх на забезпечення виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери та інші нагальні потреби.

Відповідно до порядку денного проголосували низку земельних питань.