Фото без описуТрадиційно його розпочали зі вшанування пам'яті загиблих у російсько-українській війні. 

  Низка питань соціального спрямування, з яких прийнято відповідні рішення,  стосувалися  взяття на квартирний облік родин військовослужбовців, які потребують поліпшення житлових умов; надання дозволу  на придбання квартири на ім’я малолітньої дитини; надання внутрішньо переміщеній особі в найм житлових приміщень, що знаходяться в комунальній власності громади, для тимчасового проживання.

   Попередньо вивчивши всі обставини справ на засіданні комісії з питань захисту дитини та розглянувши правові підстави, члени виконкому затвердили висновки щодо доцільності позбавлення батьківських прав громадян, які не виконують свої батьківські обов’язки.

   Надали 197 дітям статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

    У зв’язку зі зростанням мінімальної заробітної плати відкорегували тарифи на соціальні послуги, які надаються Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг».

   Затвердили розміри компенсаційних виплат для відшкодування витрат перевізників за пільгове перевезення окремих категорій громадян, які склали майже 100 тис. грн за січень 2024 року.

    Надали дозвіл КП «Бахмацьке» на розміщення рекламних засобів – щитів (білбордів).

   З метою покращення санітарного стану та благоустрою вирішили провести з 1 квітня по 1 травня 2024 року в рамках Всеукраїнської весняної акції "За чисте довкілля" місячник з прибирання, озеленення та благоустрою на території населених пунктів громади. Чистота й порядок мають бути справою не лише комунальних служб, але і усієї громади, кожного жителя.

   Загалом, розглянули та прийняли рішення з 18 важливих для життєдіяльності громади питань.

Фото без опису