Фото без опису На творчу зустріч із заслуженим журналістом України, письменником, поетом, музикантом, режисером, співзасновником видавництва «ТаТиШо», автором відомого проєкту «Служба розшуку дітей» Ruslan Gorovyi до Бахмацької центральної бібліотеки завітало чимало людей, щоб почути та поспілкуватися з справжнім патріотом, неординарною, харизматичною і дуже талановитою людиною.

   Руслан Горовий пише оповідання та повісті на основі реальних історій. Читання творів з вуст автора сприймалося по-особливому: потужна енергетика, щирість, емоційність вражали, знаходили відгук у серці кожного. Разом плакали і сміялися, насолоджувалися справжністю українського слова.

   Діяльність волонтера займає більшість часу, адже війна має шалений вплив на Горового. Пан Руслан розповів про свій волонтерський «циганський» табір і те, як вдається знаходити можливості, щоб постійно допомагати та підтримувати цивільних та військових.

   Авторкою відомого хіта «Буде тобі, враже, так, як відьма скаже» є Liudmyla Gorova Людмила Горова, дружина Руслана Горового, яка пише чудові дитячі поетичні твори.

Довго не відпускали письменника і після закінчення зустрічі. Шанувальники творчості Горового обмінювалися враженнями, купували книги, отримували автографи, робили селфі.

   Не залишилася наша бібліотека без книжкових подарунків, за які вдячні пану Руслану. На добру згадку про зустріч колектив бібліотеки зробив патріотичний подарунок.

   Щиро дякуємо за незабутнє спілкування та чекаємо на нові книги та зустрічі.

За повідомленням Бахмацької центральної бібліотеки