Фото без опису 29 березня під головуванням міського голови Павла Шимка відбулося засідання сорок шостої чергової сесії Бахмацької міської ради восьмого скликання.

   Перед початком пленарного засідання  присутні вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих воїнів та мирних жителів, що загинули внаслідок російської агресії.

   Затвердили Цільову соціальну програму розвитку цивільного захисту громади, якою передбачили придбання інформаційно-довідкових стендів з питань цивільного захисту та  пожежної безпеки для населених пунктів громади.

   Схвалили Програму для кривдників, якою передбачається комплекс заходів, спрямованих на зміну насильницької поведінки кривдника, формування у нього нової нової, неагресивної моделі поведінки у приватних стосунках, відповідального ставлення до власних вчинків та їхніх наслідків, виконання батьківських обов’язків, викорінення дискримінаційних уявлень про соціальні ролі та обов’язки жінок і чоловіків.

   Затвердили акти приймання-передачі гуманітарної допомоги (ноутбуків) та підручників; надали дозвіл Бахмацькому закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 5 на списання нерухомого майна, а також погодили рішення про списання з балансу громади одноповерхових житлових будинків, квартири в яких приватизовані.

   Безоплатно передали  КНП  «Бахмацький міський центр первинної медико-санітарної  допомоги»  медичне обладнання,   отримане   як  гуманітарна  допомога  від   Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ),   загальною  вартістю   понад  1 млн 700 тис. гривень.

  Надали матеріальну допомоги 28 жителям громади, військовим та онкохворим, які потребують дороговартісного лікування.

    Погодили заяву Тетяни Неділько про дострокове припинення повноважень депутата.

   Загалом було розглянуто 33 питання, які попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій.

   Більш детально про ухвалені рішення – в розділі «Офіційні документи», що будуть оприлюднені в строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».