Фото без опису У Бахмацькій громаді продовжується співпраця з ЮНІСЕФ, зокрема, і в межах концепції «Моя маленька фортеця», в рамках якої проведено будівельні роботи та облаштовано укриття в закладі дошкільної освіти «Теремок».

   Укриття являє собою 2 окремі приміщення з власними входами/ виходами. Виконано повний комплекс ремонтних робіт, встановлено сучасну вентиляційну систему, облаштовано санітарні кімнати, замінено двері та проведено необхідні внутрішньо-оздоблювальні заходи. Також змонтоване освітлення, є необхідні меблі.

    Важливо, що створено всі умови для того, щоб усунути бар’єри для діток з особливими потребами, - облаштували спеціальні кімнати для гігієни, до того ж подбали і про підйомник для безперешкодного доступу до закладу.

   Укриття являє собою розвивальний простір, що складається з творчого, пізнавального та інформаційно-навчального куточків. На полицях, крім настільних ігор та книжок, аптечки, розміщено запас води та печива.

    Це оновлене укриття розраховане на 10 груп дітлахів (205 осіб) та 55 працівників ЗДО. Вартість проєкту становить десь понад 4 млн гривень.

    Тепер час перебування в укритті для малечі буде більш комфортним.

    Безмежно дякуємо міжнародним партнерам за турботу про дітей громади та надану підтримку й допомогу!