Фото без опису Щем в серці, нестримні ридання, сльози, що просто котяться по щоках, а ще стращенна ненавсть до ворога, який продовжує забирати життя: сьогодні відбулося поховання Героя – Миколи Миколайовича Чигрина. Це важка втрата для його рідних та близьких, а також для всієї громади.

   Микола Чигрин був відданим своїй родині та вірним захисником Батьківщини. Він проявив велику мужність і героїзм на передовій, боронячи мир та безпеку нашої країни. Добрим, щирим, працьовитим, готовим підставити надійне плече – таким він залишиться у пам’яті тих, хто його знав.

   Похоронна церемонія залучила велику кількість людей, які прийшли вшанувати пам'ять та висловити свої співчуття родині та друзям загиблого військовослужбовця. Захисника України у рідному селі Бахмачі, де він жив, народився і виріс, створив сім'ю, зустрічали й проводжали живим коридором, схилившись на коліна, та квітами встеляли останній шлях Героя.

   Велелюдною пішою ходою траурний кортеж прямував від дому захисника, де він провів останню ніч, до місцевого кладовища, де відбувся чин похорону

   Вервечкою прощалися люди із воїном. Зі всіма військовими почестями Героя поховали на місцевому кладовищі.

   Нагадуємо: Микола Чигрин народився 26 квітня 1980 року в селі Бахмач, закінчив місцеву школу № 3. Свій трудовий шлях розпочав з 15 років, працюючи на місцевому сільгосппідприємстві, яке згодом стало ТОВ СП «Агродім».

Останнім часом працював у СТОВ «Прогрес» в рідному селі. Був призваний на військову службу за мобілізацією 2 відділом Ніжинського РТЦК та СП 24 липня 2023 року, служив командиром 2 саперно-інженерного відділення саперно-інженерного взводу військової частини А 4980.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу в бою за Україну, її свободу та незалежність Воїн загинув 7 квітня 2024 року в районі населеного пункту Калинівка Бахмутського району Донецької області.

Щирі співчуття рідним і близьким!

Вічна пам‘ять, честь і шана Герою!