Фото без описуБахмацька міська рада оголошує конкурс на посаду директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бахмацької міської ради.

   Повне найменування: Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Бахмацької міської ради

   Юридична адреса: 16500, Чернігівська область, Ніжинський район, місто Бахмач, вул. Ярослава Мудрого, 2.

  Найменування посади:  директор Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бахмацької міської ради.

   Умови оплати праці: посадовий оклад – 8914 грн.;

  • на оплату праці директора ІРЦ розповсюджуються умови, передбачені Законом України «Про освіту» в частині оплати праці педагогічних працівників.

   Директор  Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бахмацької міської ради призначається  Бахмацьким міським головою за  конкурсом  строком на шість років. Права, обов’язки і відповідальність директора ІРЦ, умови його матеріального забезпечення,  інші умови найму визначаються договором (контрактом).

   Вимоги до посади:

  • вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта»,(«Корекційна освіта», «Дефектологія»)  або «Психологія» («Практична психологія»);
  • стаж роботи за фахом не менше п’яти років;
  • знання Конституції України, законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах», «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр»;
  • володіння навиками підготовки ділових документів, досвід та вміння працювати з людьми;
  • вільне володіння державною мовою, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

   Документи подаються  до Бахмацької міської ради  до 23 травня 2024 року за адресою: м. Бахмач, вул. Соборності, 42 (третій поверх).

 Контактний телефон: 2-15-04

Перелік документів:

Конкурс складається з двох етапів: кваліфікаційних іспит та співбесіда. Місце проведення: приміщення Бахмацької міської ради. Дату проведення іспиту буде повідомлено додатково.

  Конкурсна комісія перевіряє подані претендентом документи на відповідність установленим законодавством вимогам, приймає рішення про допущення/недопущення до участі у конкурсі претендентів на посаду директора ІРЦ. На засідання комісії запрошуються члени комісії, склад яких затверджено розпорядженням  Бахмацького міського голови від 24 квітня 2024 року № 107 «Про затвердження персонального складу конкурсної комісії».

   Кваліфікаційний іспит для директора ІРЦ проводиться за напрямами:

- знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами;

- знання основ спеціальної педагогіки;

- знання основ управління діяльністю ІРЦ.

   Іспит складається з 6-ти питань за напрямками, у вищезазначених пунктах. Загальний час для проведення іспиту становить не більш, як 1 год. 20 хвилин.

Нормативні документи:

Про затвердження Положення про конкурсний відбір на посаду директора КУ «ІРЦ» Бахмацької міської ради

СТАТУТ КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ІНКЛЮЗИВНО–РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР»