Фото без описуВишиванка – одяг вільних і гордих людей. Вона ще з давніх-давен супроводжувала український народ і є символом нескореності. В умовах війни День вишиванки набув особливо сакрального змісту. Це символ нашої національної гордості, єдності, стійкості й відданості Батьківщині, наш оберіг, що надає сили, витримки і віри в Перемогу.

   До Дня вишиванки на Бахмаччині проведено низку заходів у освітніх та культурних закладах. На новій локації, літньому майданчику для відпочинку молоді, що поряд з Молодіжним цетром, облаштування якого триває, вперше відбулися івенти - концертні номери, конкурси, дефіле у вишиванках, розпис еко-серця, яке і було встановлене сьогодні по вулиці Соборності в місті. До речі, його поява є ініціативою активної молоді нашої громади за підтримки влади та допомоги майстрині Марії Баженової.

   Цього ж дня, надвечір, МГО «МЕТАМОРФОЗИ» організували благодійний захід, метою якого був збір коштів на ЗСУ. Родзинкою свята стало розмальовування вишиванки в одному з улюблених місць відпочинку містян.

   Тож вишиваємо Перемогу. Кожен на своєму місці. Щодня…Великими та малими кроками. З вірою, надією та любов’ю. З вірою в ЗСУ!

   З Днем вишиванки, Бахмаччино!

   З Днем вишиванки, Україно!