Фото без опису Скорбота і сум завмерли в повітрі. Сьогодні, 21 травня 2024 року, в селі Курінь попрощалися та провели в останню путь Захисника - ІВАНА МИКОЛАЙОВИЧА ТЕНЕТНИКА, життя якого обірвалося 14 травня 2024 року поблизу населеного пункту Костянтинівка Покровського району.

   Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та на колінах. Він боровся, як Герой та помер, як Герой. Поховали земляка-Героя з усіма військовими почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України на центральному кладовищі в с. Курінь.

   Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це болюча рана на душі кожного з нас. І не буде московитам прощення за забрані життя українців...

   Ім’я Івана Тенетника навіки буде взірцем мужності, патріотизму та назавжди увійде в історію нашого краю.

   Нагадуємо: Іван Тенетник народився 7 липня 1998 року. У 2015 році закінчив Курінську ЗОШ І-ІІІ ст. Завершивши навчання у Ніжинському агротехнічному інституті та отримавши у 2019 році диплом бакалавра за спеціальністю "Менеджмент", займався підприємництвом, будував плани на майбутнє.

   Молодий та енергійний юнак не зміг бути осторонь, коли ворог розпочав повномасштабне вторгнення, одразу пішов до добровольцем до ТЦК та СП. Був призваний на службу 7 квітня 2022 року.

   Служив командиром відділення снайперів взводу снайперів військової частини А 4574.

   Молодший сержант Іван Миколайович Тенетник загинув 14.05.2024 мужньо виконуючи військовий обов'язок, за Україну, її свободу і незалежність. Зі слів побратимів, Іван загинув, намагаючись врятувати товариша.

   Нехай Всевишній допоможе рідним та близьким пережити важкий біль втрати.

   Вічна слава Герою!