Фото без опису Сьогодні у малій залі міської раді проходила церемонія нагородження талановитих дітей громади «Обдарованість Бахмаччини». Це було свято Інтелекту, Розуму і Таланту. Захід став підсумком роботи учнівських та педагогічних колективів громади за весь навчальний рік. Це їх особистий внесок у справу нашої спільної Перемоги.

   На свято було запрошено 33 переможців та призерів олімпіад з базових дисциплін та інших інтелектуальних конкурсів.

   Привітав успішних, цілеспрямованих, наполегливих номінантів, які гідно представляли нашу громаду, міський голова Павло Шимко та вручив сертифікати на грошову винагороду. Слова подяки очільник громади адресував педагогам-наставникам, які вклали свою часточку праці у формування творчої особистості учнів, з найщирішими побажаннями до батьків дітей за підтримку, терпіння і розуміння.

   Відзначимо, що в громаді діє відповідна програма, згідно з якою переможці змагань і конкурсів такого рівня щорічно отримують відзнаки у номінації «Обдарованість Бахмаччини». Цього року сума грошової винагороди залежала від кількості здобутих дипломів і становила від 1000 до 6000 гривень.

   Тож знайомтесь:

   БАХМАЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №1

   Міщенко Софія - Диплом І ступеня ІІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Шевченка, Диплом переможця (ІІІ місце) ІV етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Шевченка (учитель – Тетяна Левченко)

   Сидоренко Анна - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, Диплом переможця (ІІ місце) ІV етапу Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика (учитель – Тетяна Левченко); Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики (учитель – Ярина Домашенко); Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з історії (учитель – Наталія Сорока).

Оніщенко Вікторія - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (учитель – Ірина Степаненко), Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови (учитель - Наталія Євстаф’єва)

   Небеський Артем - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика (учитель - Олеся Іванько ); Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови (учитель - Олена Дуб’янська)

   Тертична Юлія - Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, Диплом І ступеня ІІІ етапу Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, Диплом І ступеня ІІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Шевченка (учитель - Олеся Іванько)

Якименко Вікторія - Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з технологій (трудового навчання) (учитель –Ольга Семенчук ), Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з правознавства (учитель – Олена Войтенко)

   Юрченко Марія - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з правознавства (учитель – Олена Войтенко)

   Федько Анастасія - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики (учитель – Наталія Мальована); Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології (учитель – Ірина Мартиненко)

   Дубина Данііл - Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики (учитель – Людмила Сидоренко)

   Котенко Анастасія - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології (учитель - Ірина Мартиненко)

   Іценко Варвара - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології (учитель – Ганна Сохранич)

   Шатан Дар’я - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології (учитель – Ганна Сохранич)

   Вітюк Василь - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з хімії (учитель – Тамара Марундик)

   Федько Роман - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з хімії (учитель – Ірина Мартиненко);    Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики (учитель – Валентина Бойко)

    Мезерний Нікіта - Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики (учитель – Світлана Передерій)

   Харченко Олексій - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики (учитель – Світлана Передерій)

   Семенченко Богдан - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики (учитель – Лариса Бурка)

   Соколов Олексій - Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови (учитель – Вікторія Соболєва)

   Байло Максим - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з історії (учитель – Олена Войтенко)

   Книга Владислава - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з технологій (трудового навчання) (учитель – Ольга Семенчук)

   Петренко Іванна - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови (учитель - Світлана Портянко)

   Кулик Анна - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з географії (учитель – Ганна Сохранич)

   Мархель Ілля - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з географії (учитель - Надія Гурин)

   БАХМАЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТ. №5

   Бойко Аліна - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури (учитель – Лариса Лагно); Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови (учитель – Тетяна Кривуля)

   Конюшенко Назар - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики (учитель – Олександр Горбаченко); Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики (учитель – Ліана Дідик)

   Разіна Ірина - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики (учитель – Лідія Руденко)

   Пилипенко Артем - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з астрономії (учитель – Любов Зуб)

   Швець Крістіна - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з історії (учитель – Аліна Коваленко); Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з правознавства (учитель – Світлана Сидоренко)

   Сиплива Олександра - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій (учитель – Оксана Шевченко)

   Сліпичко Владислав - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій (учитель – Наталія Пирогова)

   КУРІНСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТ.

   Кириленко Дмитрій - Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з географії (учитель – Оксана Доліч)

   ХАЛИМОНІВСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТ.

   Євтушенко Тимофій - Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з географії (учитель – Сергій Гурин)

   ТИНИЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ СТ.

   Троць Максим - Диплом І ступеня ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики (учитель – Микола Гриценко)