Фото без описуСьогодні, 29 травня, міський голова Павло Шимко провів чергове засідання сесії Бахмацької міської ради. На порядку денному депутати розглянули 44 питання.

Внесли зміни до низки програм:

  • Програми регулювання земельних відносин Бахмацької міської територіальної громади на 2024 рік
  • Програми призначення та виплати грошової компенсації для придбання житла окремим категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, на 2024 рік та Порядку призначення та виплати грошової компенсації для придбання житла окремим категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України
  • Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на території Бахмацької міської територіальної громади на 2022-2026 роки
  •  Програми соціального захисту окремих категорій населення Бахмацької міської територіальної громади на 2024 рік.

    Підтримали впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» від Національної поліції, метою якого є поглиблення співпраці поліції з  громадою. Планується, що офіс поліцейського офіцера громади буде знаходитися в Пісках, але він обслуговуватиме не тільки Пісківський, а ще й сусідні  старостинські округи – Фастовецький та Красилівський.

   Внесли зміни до рішення до рішення сорок третьої сесії Бахмацької міської ради восьмого скликання від 21 грудня 2023 року «Про бюджет Бахмацької міської територіальної громади на 2024 рік».

 Депутати одноголосно погодили надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, які потребують лікування після поранення, та онкохворим жителям громади.

  Низка питань стосувалася земельних ресурсів та затвердження технічної документації.