Фото без описуУ це не хочеться вірити, а тим паче важко сприймати, та, на жаль, знову скорботна звістка – загинув молодий воїн, громадський активіст, відданий син і щирий патріот, мужній український захисник, бахмачанин ДМИТРО АНАТОЛІЙОВИЧ КОБЕЦЬ.

   Дмитро Кобець народився 28 липня 1990 року в м. Кишинів. Випускник Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5. Закінчив Конотопський професійний аграрний ліцей, де отримав спеціальність «слюсар-механік». З 2008 по 2011 рік проходив службу за контрактом на посаді водія пожежного взводу в м. Харків. Згодом працював, а з 2014 по 2015 роки – знову служба в ЗСУ, в саперно-інженерній роті; 2015-2016 роки – військова служба правопорядку. У 2019 році займався підприємницькою діяльністю, зареєструвавши ФОП.

   Дмитро Кобець був непересічною особистістю, відомою у патріотичних колах. Активний учасник Революції Гідності, згодом став брати участь у різноманітних заходах патріотичного спрямування, займався військово-патріотичним вихованням молоді, будучи інструктором.

   Та з перших днів повномасштабного вторгнення Дмитро мужньо став на захист України, яку захищав у Силах спеціальних операцій ЗСУ, на посаді водія-електрика 1 відділення безпілотних авіаційних комплексів 2 взводу безпілотних авіаційних комплексів 3 роти безпілотних авіаційних комплеків військової частини А5042. Був надійним і мужнім побратимом. Перебуваючи на передових позиціях у боротьбі з окупантами, неодноразово доводив свій професіоналізм, мужність і героїзм. Він гідно виконав військовий обов’язок та до останнього подиху залишився вірним сином України. Загинув 05 липня 2024 року на Сумщині під час виконання бойового завдання, пов'язаного із захистом Батьківщини.

   Тож сьогодні, 06 липня 2024 року, орієнтовно о 18:00 очікуємо кортеж з тілом Героя. Просимо гідно зустріти Воїна «на щиті», сформувавши «живий коридор» на площі Героїв Майдану.

   Попрощатися з Героєм можна буде завтра, 07 липня 2024 року об 11:00, за адресою: м. Бахмач, вул. Пирогова, 5.

   Поховають Воїна на місцевому кладовищі, що по вул. Ярослава Максименка.

   06 та 07 липня 2024 року оголошені днями жалоби в Бахмацькій громаді.

   Низький уклін і співчуття родині Героя.

  Герою – вдячність, честь і пам'ять!