Фото без опису  Іноді не вистачає слів, щоб описати увесь біль та розпач. Не встигла громада оговтатися від однієї страшної звістки, як стало відомо, що загинув ще один вірний син України, наш земляк, мужній воїн ІВАЩЕНКО ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ.

   Олександр Іващенко народився 10 лютого 1974 року в с. Курінь. В 1991 році закінчив Курінську середню школу. Навчався в ДОСААФ, де отримав професію водія. Пройшов військову строкову службу. У 1994 році працював у службі охорони правоохоронних органів, 1996-1999 рр. – у Бахмацькому лісництві, з 2010 і до мобілізації (15.04.2024) – охоронник у м. Київ.

   Життя захисника, старшого стрільця-оператора 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 9 механізованої роти 3 механізованого батальйону військової частини А4784 обірвалось 03 липня 2024 року на Донеччині. Він мужньо стояв на захисті Батьківщини, загинув за Україну та кожного з нас.

   Бахмацька громада низько схиляє голови у скорботі.

   Нехай земля буде пухом нашому воїну, а рідним і близьким – сил і терпіння в цей важкий момент.

   Низький уклін і вдячність за відвагу та захист! Вічна пам’ять і слава Герою!

   Гірко й боляче усвідомлювати, що кращі сини України йдуть у небесне військо. Такою занадто високою і страшною є ціна нашої свободи.

   Про дату зустрічі Героя та чин похорону буде повідомлено додатково.