Фото без описуНа засіданні виконкому, яке провів сьогодні міський голова Павло Шимко, розглянули 17 питань порядку денного.

          Погодили встановлення економічно обгрунтованих тарифів на перевезенння пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з 1 серпня 2024 року, що здійснюються у звичайному режимі руху по місту Бахмачу, а саме:

   на маршруті  № 5 «вул. Богунівська-ЗАТ «Бахмачконсервмолоко» - 16 грн за разове перевезення пасажира;

    на маршруті № 9 «вул.Даньківський шлях, 81 – Міська лікарня» - 15 грн за разове перевезення пасажира. Водночас рекомендували перевізникам здійснювати перевезення учнів у навчальні дні року без часових обмежень за половину вартості тарифів за разове перевезення, дітей дощкільного віку – безкоштовно, пенсіонерів за пільговими тарифами – 8,00 грн (маршрут № 5) та 7,50 грн (маршрут №9).

    Затвердили розміри компенсаційних виплат для відшкодування витрат перевізників за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування за червень 2024 року. Зокрема, сума компенсації склала понад 70 тис. грн (кількість перевезених – 8294 осіб).

    Підтримали зведені кошторисні розрахунки вартості об’єктів будівництва, а саме: капітального вибіркового ремонту частини пішохідної доріжки по вул. Ярослава Мудрого, будівнитва інженерних мереж водопостачання та водовідведення до пункту незламності; реконструкції існуючої газової котельні.

    Разом з тим розглянули низку питань, що стосувалися захисту інтересів та прав дітей.

    Також представники Ніжинського РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області інформували щодо попередження пожеж у природних екосистемах, попередження виникнення пожеж в житловому секторі, попередження загибелі людей на водних об’єктах, запобігання виникненню пожеж в місцях збирання, переробки та зберігання врожаю,  заходів з мінної безпеки тощо.

     Зверніть увагу! Номер телефона диспетчера 14 ДПРЧ (м. Бахмач) 4 Державного пожежно-рятувального загону Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області (067)4609324