Фото без описуШановна громадо, знову пекучий біль війни приніс трагічну звістку. З глибоким сумом сповіщаємо про загибель РУСЛАНА ГЕННАДІЙОВИЧА ВЛАСОВА, вірного сина України, який віддав своє життя за рідну землю.

   Руслан народився 20 лютого 1983 року в Києві. У 1990 році разом із родиною переїхав до Славутича, де навчався у школі № 1. З дитинства був працьовитим і відповідальним, обравши професію маляра, згодом працював у будівельних компаніях у Києві.

   У 2014 році Руслан одружився і створив сім’ю та переїхав до села Халимонове. Був люблячим чоловіком для дружини Людмили та дбайливим батьком для доньки Софії.

   Веселий, компанійський і надійний друг, Руслан завжди прагнув до гармонії в родині, розділяючи тепло й радість із близькими.

   31 травня 2024 року він був мобілізований до лав Збройних Сил України, взявши на себе святий обов’язок захищати країну від ворога. На жаль, 7 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Руслан загинув, віддавши своє життя за свободу та незалежність України.

   Світла пам'ять про воїна назавжди залишиться в серцях рідних, друзів та всіх, хто знав його особисто. Глибокі співчуття рідним. У цю гірку мить розділяємо горе разом та схиляємо голови в скорботі.

   Зустріч скорботного кортежу відбудеться завтра, 19 вересня 2024 року, орієнтовно о 12.00. Попрощатися з Героєм можна буде за адресою: с. Мовчинів, вул. Залізнична, 2. Поховають Воїна цього ж дня в с. Халимонове.

   Розпорядженням міського голови 19 вересня 2024 року оголошено Днем жалоби в Бахмацькій громаді.

   Вічна слава Герою!