Фото без опису Григорій Ковтун, начальник Ніжинської районної військової адміністрації, 17 вересня провів робочу зустріч з керівництвом Бахмацької територіальної громади, старостами та керівниками сільськогосподарських підприємств Бахмаччини.

   Присутні обговорили питання збору врожаю та проведення посівної кампанії, дотримання законності з питань мобілізації на території громади.

   Також очільник району висловив стурбованість через збільшення випадків навмисних підпалів сухої трави, що несе за собою непоправну шкоду природі, здоров’ю людей та завдає значних матеріальних збитків.

   «Останнім часом ми фіксуємо дуже багато пожеж в екосистемах. На жаль, в більшості випадків вони спричинені діяльністю людей і кваліфікуються як підпал. Саме внаслідок таких безвідповідальних дій окремих осіб, днями вогонь знищив частину житлових і нежитлових приміщень с. Бобрик нашого району. Користуючись нагодою, закликаю вас посилити роз’яснювальну роботу серед населення щодо небезпеки та шкідливості спалювання сухої трави», – акцентував Григорій Ковтун.