Фото без опису Завдяки співпраці Бахмацької міської ради з ЮНІСЕФ у громаді реалізовано низку важливих соціальних проєктів.

  Серед основних:

✅ облаштовано укриття в ЗДО“Теремок” (вартість проєкту становить понад 4 млн грн),

✅оновлено укриття Бахмацького ліцею №1 (орієнтовна вартість будівельних робіт – 4,00 млн грн та надано обладнання на 65,88 тис. грн),

✅отримали:

📌меблі для ЗДО “Берізка” (загальною вартістю 1,2 млн грн),

📌комп'ютерну техніку для закладів освіти; канцелярське приладдя, спортивний інвентар, бокси з навчально-розвивальними матеріалами для дітей.

Все це сприяє покращенню надання комплексних соціальних, освітніх послуг та послуг у сфері захисту дітей.

   Співпраця з ЮНІСЕФ триває. Нещодавно представники міської ради у складі делегації від шести територіальних громад Чернігівської області взяли участь в триденному тренінгу, організованому Київською школою економіки у співпраці з Міністерством соціальної політики України та Міністерством фінансів України.

   На заході розглянули питання формування публічних фінансів з урахуванням інтересів дітей і гендерно орієнтованого підходу, управління публічними фінансами з пріоритетом забезпечення добробуту дітей та молоді. Під час практичної частини тренінгу оцінювали ефективність бюджетних програм, взаємозв’язок стратегічних та поточних цілей розвитку громади та її фінансовий потенціал.
#UNICEFUkraine,#Управління #публічними #фінансами  #урахуванням #інтересів #дітей #PF4C