Фото без опису    Це все про дитячий табір відпочинку та оздоровлення “Мрія”, що в Курені. Увечері, 20 липня, в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Мрія» стояв веселий гамір та сміх. У центрі, навколо головного майданчика закладу, розташувався численний загін схвильованих батьків та вихованців. Усі перебували в очікування свята – відкриття другої табірної зміни.

    Привітав дітей з відкриттям другої зміни, побажавши гарного відпочинку та змістовного дозвілля, міський голова Павло Шимко. Також зауважив, що професійна робота працівників табору під керівництвом Вікторії Луценко в поєднанні з заходами, що проводитимуться, та відмінним харчуванням сприятиме гарному відпочинку дітлахів, які назавжди запам’ятають та полюблять "Мрію" за чарівну атмосферу, цікаві пригоди та нових друзів.
Після привітань на урочистому відкритті другої табірної зміни, відбулась презентація "візитних карток" загонів табору. Завершилося свято концертом, підготовленим вихователями табору та дітьми.

    Інформативно: упродовж другої зміни відпочинуть та оздоровляться 53 дітей. Тривалість зміни 21 день, програма табору насичена пізнавальними заходами, розвагами, іграми та змаганнями, що надасть змогу дітям змістовно відпочити. Крім цього, значну увагу приділили роботі гуртків, адже дітям це подобається, звісно, - акцент на патріотичному спрямуванні всіх заходів.

    Першочергово в таборі оздоровлюються діти соціально вразливих категорій населення — сироти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених родин, діти учасників АТО/ООС, діти з інвалідністю, постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС та інші. Загалом, на оздоровчу кампанію (а це 2 табірні зміни в “Мрії”, кожна по 21 день) з бюджету громади було передбачено 749,6 тис. гривень. Вартість харчування у день на одну дитину становить 150 гривень. До відома, ціна путівки — 6 663 грн 71 коп., з них батьківська плата — 500 грн, решта суми — кошти бюджету громади.