Після звільнення окупованої ворогом території знайдено загиблого мешканця селища Веселе Григорівського старостинського округу, Бабіна Миколу Миколайовича, 10.10.1969 р.н.

   Боєць Григорівського загону самооборони 26 березня разом з Олександром Шевченком з Григорівки перебував в районі обстрілу розвідувальної групи, під час якого загинув бахмачанин Олег Олійник. Як справжній герой, Микола Бабін викликав вогонь на себе, чим зберіг життя двом іншим хлопцям, а сам загинув від куль рашистів.

   Місцевий фермер, що понад усе любив працю на землі, не вперше зустрівся з війною, пройшов афганську, тому не міг спокійно спостерігати за діями ворога, який був поряд.

   До втрати людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть…

   Поділяємо горе рідних та близьких Героя, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Миколу Бабіна назавжди залишиться в серцях земляків.

   Вічна пам’ять...