Фото без описуСьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Першочергово говорили про підготовку до опалювального сезону, який проходитиме в умовах воєнного стану та на фоні дефіциту природного газу.

   З доповіддю з даного питання виступив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Анатолій Варчак. Проаналізувавши стан підготовки комунальних об'єктів до осінньо-зимового періоду 2022-2023 років, він зазначив, що в усіх установах, організаціях та закладах проводяться підготовчі роботи згідно з затвердженим планом заходів, опалювальний сезон у громаді має розпочатися вчасно та з урахуванням погодних умов.

   Співдоповідачами виступили керівники підприємств та установ громади. Присутні детально обговорили питання щодо готовності господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, утеплення будівель, наявність резервних джерел теплопостачання на випадок аварійних ситуацій. Також акцентували на необхідності пришвидшити процес оформлення паспортів готовності об’єктів до опалювального сезону.

   У ході спілкування було розглянуто проблемні питання та запропоновано відповідні заходи для їх якнайшвидшого усунення.

   Як підсумував міський голова Павло Шимко, опалювальний сезон очікується нелегким, тому при підготовці до зими необхідно враховувати реалії воєнного стану для швидкого реагування на можливі надзвичайні ситуації та недопущення збоїв у роботі систем.