Фото без опису У громаді знову важка втрата, яка гірким болем обпекла серця - загибель молодого воїна, бахмачанина Жданова Володимира Віталійовича.

   Володимир Жданов народився 23 грудня 1981 року. Випускник Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5. Далі – навчання у Ніжинському професійно-технічному училищі, де здобув фах електрозварника та ремонтника електрообладнання. Пройшов строкову службу. Деякий час молодий чоловік працював на Бахмацькому машинобудівельному заводі, потім – у Депо.

   Останніми роками працював у Києві на підприємстві, що займалося виготовленням залізобетонних конструкцій.

   8 квітня 2022 року, поповнивши лави Збройних Сил України, він до останнього був вірним військовій присязі, даній народу України, захищаючи незалежність та територіальну цілісність. Володимир Жданов пройшов курс навчання військовій справі у Польщі.

   Навідник 2 танкового взводу 1 танкової роти військової частини А4674 загинув 7 серпня 2023 року.

   Володимир Жданов мав амбітні плани, як у кожної мислячої цілеспрямованої, порядної, вихованої молодої людини: створити власну родину, виховувати дітей, жити довго і щасливо на рідній землі. Та не судилося. Його молоде життя обірвалося у розквіті.

   Біль від втрати рідної людини не заспокоять жодні слова. Співчуваємо родині від імені всієї громади. Світла пам'ять загиблому.