Фото без опису Ще тільки перші дні грудня, а вже, на жаль, маємо сумну звістку для громади. Війна забрала життя ще одного земляка – ДРАЛА ІГОРЯ ПЕТРОВИЧА

   Драло Ігор Петрович народився 25 березня 1977 року в селі Тиниця. Після закінчення 8 класів Халимонівської школи, навчався в Конотопському професійно-технічному училищі. Потім працював шофером, комбайнером, трактористом у колгоспі ім. Ватутіна. Згодом займався обробітком земельних паїв. Ігор Драло - військовий з досвідом, який пройшов АТО.

   З перших днів повномасштабного російського вторгнення став на захист України. 24 лютого 2022 року був мобілізований до роти охорони ІІ відділу Ніжинського РТЦК та СП. З 14 лютого 2023 року воював у складі 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Його життя раптово обірвалося вдома — боєць перебував у відпустці.

   У ці скорботні дні Бахмацька громада співчуває родині Героя.

   Чин похорону відбудеться завтра, 5 грудня 2023 року. Попрощатися з Воїном можна буде о 12:00 за адресою: с. Халимонове, вул. Молодіжна 15/1. Потім відспівування в місцевому храмі. Поховають Героя на кладовищі, що по вулиці Сіденка в селі Халимонове.

   Світла пам'ять Воїну!