Фото без опису Сьогодні Бахмацька громада у скорботі попрощалася та провела в останню путь Воїна – ІГОРЯ ПЕТРОВИЧА ДРАЛА, уродженця села Тиниці, 1977 року народження.

    Ігор Драло закінчив Халимонівську школу, потім навчався в Конотопському професійно-технічному училищі. Тривалий час працював шофером. Згодом займався обробітком землі.

   Ігор Драло - військовий з досвідом, який пройшов АТО. Про нього говорили як про людину, яка вважала, що ніколи не варто зневірюватися, мала добре серце і прекрасне почуття гумору.

   З перших днів повномасштабного російського вторгнення став на захист України. 24 лютого 2022 року був мобілізований до роти охорони ІІ відділу Ніжинського РТЦК та СП. З 14 лютого 2023 року воював у складі 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Був поранений, і навіть носив у тілі кілька осколків. Та його життя раптово обірвалося вдома, боєць перебував у відпустці, не витримало серце.

    Попрощатися з воїном прийшли родичі, близькі, друзі, представники влади й бойові побратими. Відспівування Героя відбулося в місцевому храмі. Поховали Воїна з почестями на кладовищі, що по вулиці Сіденка.

   Відтепер він захищатиме Україну в Небесному війську. Жодні слова не можуть втамувати біль втрати.

   Щирі співчуття родині, друзям та побратимам Героя.

   Сумуємо всією громадою.

    Світла та вічна пам'ять Захисникові!