«У здоровому тілі – здоровий дух»

«У здоровому тілі – здоровий дух»

   «У здоровому тілі – здоровий дух» – у цьому впевнені учасники обласного фестивалю «Назустріч успіху», який пройшов сьогодні на базі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 35 Чернігівської міської ради. Вчителі фізичного виховання із закладів освіти регіону зібрались поділитись своїм досвідом заохочення дітей до спорту та активного способу життя, а також, аби здобути нові знання – як зробити фізичну культуру улюбленим предметом.

Золота та срібна гордість Бахмаччини!

Золота та срібна гордість Бахмаччини!

На Бахмаччині в умовах воєнного стану завершили навчальний рік 183 випускники 11-х класів та 245 дев’ятикласників. Серед одинадцятикласників 38 учнів  нагороджені медалями «За високі досягнення у навчанні»: 34 випускники отримали «Золото» та 4 «Срібло».

Як отримати  безоплатну допомогу для постраждалих від сексуального насильства?

Як отримати безоплатну допомогу для постраждалих від сексуального насильства?

Міністерство юстиції України запускає інформаційну кампанію системи надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства.

Ліквідація пожеж, розмінування та надання допомоги громадянам: чим займалися фахівці ДСНС минулого тижня

Ліквідація пожеж, розмінування та надання допомоги громадянам: чим займалися фахівці ДСНС минулого тижня

   На Чернігівщині упродовж минулого тижня рятувальники ліквідували 37 пожеж, зокрема 18 – у житловому секторі та 17 – в природних екосистемах. Під час пожежі в Ніжинському районі одна людина отримала травми.

Харчові отруєння рибою та їх профілактика

Харчові отруєння рибою та їх профілактика

   Враховуючи надзвичайну ситуацію, що сталася внаслідок терористичного знищення росіянами Каховської ГЕС, спостерігається загибель риби  у великих обсягах. З метою недопущення виникнення токсикоінфекцій серед населення небезпечною рибою, яка може бути перероблена недобросовісними виробниками, при споживанні якої можуть виникнути харчові отруєння, зокрема ботулізм – дуже небезпечного і в багатьох випадках смертельного захворювання.

Про хід реалізації проєкту «Розвиток спроможності в управлінні  соціальними закладами та наданні соціальних послуг"

Про хід реалізації проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг"

   Звітуємо про хід реалізації проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», який впроваджувався МБФ «Карітас України» за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ у рамках програми «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України».

На Чернігівщині стартує міжнародна ініціатива з розширення економічних можливостей жінок

На Чернігівщині стартує міжнародна ініціатива з розширення економічних можливостей жінок

   На територіях трьох областей — Чернігівської, Вінницької та Одеської — міжнародна неурядова гуманітарна організація ACTED упродовж двох років реалізовуватиме проєкт «Забезпечення розширення економічних можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED). У п’ятницю, 16 червня, його презентувала команда ACTED під час зустрічі з першим заступником начальника Чернігівської ОВА Костянтином Мегемом та представниками структурних підрозділів.

Вдячні фермерам за працю

Вдячні фермерам за працю

   Дякуємо фермерам та людям, які працюють на землі. Ваша праця є надважливою, адже це достаток на столі, в родині, країні, а в умовах війни − це віра кожного в завтрашній день.