150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

   Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Коротко про головне із засідання 47-ї сесії

18 квітня відбулося пленарне засідання сорок сьомої сесії міської  ради восьмого скликання. Перед початком роботи присутні вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих воїнів та мирних жителів, що загинули внаслідок російської агресії.

Попрощалися з Воїном - МИКОЛОЮ ЧИГРИНОМ

   Щем в серці, нестримні ридання, сльози, що просто котяться по щоках, а ще стращенна ненавсть до ворога, який продовжує забирати життя: сьогодні відбулося поховання Героя – Миколи Миколайовича Чигрина. Це важка втрата для його рідних та близьких, а також для всієї громади.

У буремні часи життя триває: поєднали свої долі Олександр і Марина

   Олександру та Марині Ситченко — 26. Сьогодні, 12 квітня, після півроку знайомства молоді одружилися. Наречений — у військовій формі. Після вторгнення росії молодий чоловік добровільно став до зброї. Олександр - два роки на фронті, витримав полон, який не зламав мужнього юнака.

Сьогодні бахмачанину Федору Григоровичу Матяшу виповнилося 100 років

   Турботою та увагою ювіляра оточив онук Василь. Радують довгожителя і 2 правнучки. Федір Матяш прожив нелегке життя, тяжко працював. Воював під час Другої світової війни, був поранений, має численні ордени та нагороди. Чоловік, як ніхто, знає, що війна — це горе, біль та втрати, і що вона виправдана лише тоді, коли йдеться про захист держави та родини.