Результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

І Н Ф О Р М А Ц І Я конкурсної комісії Бахмацької міської ради з відбору суб’єктів оціночної діяльності про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності по визначенню експертної грошової оцінки земельних ділянок, який відбувся 31.05.2019 р.

Бахмацька міська рада пропонує бажаючим взяти участь в аукціоні

Бахмацька міська рада пропонує бажаючим взяти участь в аукціоні з продажу права оренди земельної ділянки, що знаходиться за адресою: м. Бахмач, вул. Б. Хмельницького, 12А загальною площею 0,0428 га (кадастровий номер 7420310100:00:009:0005), цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Бахмацький районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, проводить відбір юнаків та дівчат для вступу у вищі військові навчальні заклади та військові коледжі міністерства оборони України

Бахмацький районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, проводить відбір юнаків та дівчат для вступу у вищі військові навчальні заклади та військові коледжі міністерства оборони України

Бахмацький територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (колишній військовий комісаріат) проводить набір громадян України на військову службу за контрактом.

Бахмацький РТЦК та СП проводить відбір на військову службу за контрактом в військову частину А 2167  м. Біла церква, військова частина забезпечує житлом, можливість отримання вищої освіти безкоштовно.  Заняття з  військовослужбовцями  проводять іноземні фахівці, є можливість виїзду на навчання за кордон, фахове професійне зростання.

Бахмацький територіальний центр  комплектування та соціальної підтримки (колишній військовий комісаріат) проводить набір громадян України на військову службу за контрактом.

На військову службу  за контрактом призиваються громадяни які перебувають на військовому обліку і призовники які не служили в Збройних Силах  та підлягають призову на строкову військову службу. Якщо призовник уклав контракт на проходження військової служби то йому зараховується строкова військова служба.