"Лють" запрошує жителів Чернігівщини до своїх лав

  «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

Дослідження думки молоді

   З метою дослідження стану реалізації молодіжної політики, вивчення молодіжних проблем, потреб і пріоритетів та участі молоді в процесах прийняття рішень на місцевому рівні Чернігівський обласний молодіжний центр спільно з громадською організацією “Сфера молоді” проводить опитування думки молоді.

Буде проводитись підготовка та хлорування мереж водопостачання

    У період з 06.11.2023 по 12.11.2023 буде проводитись підготовка та хлорування мереж водопостачання. У зв’язку з цим можливі тимчасові перебої з подачею питної води та зниження тиску в мережі, тому просимо вас завчасно запастися питною водою. Просимо вибачення за тимчасові незручності.

ШАНОВНI АБОНЕНТИ!

   У ЗВ'ЯЗКУ З РЕМОНТНИМИ РОБОТАМИ НА ВОДОПРОВОДІ (заміна магістрального водогону) з 30.10.2023 о 8.00 год. по 01.11.2023 (ВКЛЮЧНО до кінця дня) БУДЕ ПРИПИНЕНА ПОДАЧА ВОДИ.

Передавайте показання газового лічильника зручним для вас способом!

   Клієнти ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» можуть передати показання газового лічильника будь-яким зручним для них способом, незалежно від наявності інтернету чи доступності центру обслуговування клієнтів.