Автошколи для осіб з інвалідністю

   Якщо ви хочете отримати нові навички і брати від життя максимум – приходьте навчатися в Автошколи для осіб з інвалідністю. Тут потурбувались про доступність навчання для всіх. В Автошколах для осіб з інвалідністю ви можете отримати послуги з вивчення теорії та здобути практичні навички водіння автомобіля; скласти теоретичний та практичний іспити – після чого отримати посвідчення водія. А за потреби, перенавчитися / отримати навички керування автомобілем з ручним керуванням.

Інформація про намір зміни тарифів на послугу з постачання теплової енергії для АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» м. Бахмач

Шановні cпоживачі!    На виконання вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності, затверджений наказом Мінрегіону від 05.06.2018 р. № 130 публікується інформація про намір встановлення тарифів, а саме шляхом встановлення тарифів на:

До уваги!

    Акціонерне товариство  «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (надалі – АТ «ОТКЕ»)  на виконання вимог порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, який затверджено наказом Мінрегіону від 05.06.2018 року №130 (надалі - Порядок), інформує споживачів про намір зміни тарифів на послуги з постачання теплової енергії, які надає АТ «ОТКЕ» .

Інформаційне повідомлення про проведення Громадського обговорення щодо перейменування об’єктів топоніміки (вулиць та провулків) в Бахмацькій міській територіальній громаді

   Оголошується початок Громадського обговорення питання про перейменування об’єктів топоніміки (вулиць та провулків) в Бахмацькій міській територіальній громаді. Пропозиції нових назв вулиць та провулків у населених пунктах громади попередньо опрацьовані та надані старостами старостинських округів Бахмацької міської територіальної громади.

Запрошуємо до анкетування

Міністерство соціальної політики України в межах реформування процесів надання соціальних послуг особам з інвалідністю працюс над створенням дісвої інклюзивної системи, спрямованої насамперед на забезпечення для осіб з інвалідністю всіх можливостей для реабілітаціі, гідного догляду (за необхідності), соціалізації, навчання, працевлаштування, досягнення економічної самостійності у безбар’ерному суспільстві.