До уваги платників податків Чернігівщини

До уваги платників податків Чернігівщини

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області з метою широкого інформування платників податків щодо вимог Податкового кодексу України в частині обов’язку використання РРО/ПРРО під час здійснення розрахункових операцій, запроваджено щоденні сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія».

Шкільне приладдя для перщокласників від UNICEF

Шкільне приладдя для перщокласників від UNICEF

   Бахмаччина отримала 220 наборів шкільного приладдя для першокласників від міжнародної організації ЮНІСЕФ. Усі набори будуть передані у заклади освіти громади та роздані першачкам.

Україна відзначає День Державного Прапора

Україна відзначає День Державного Прапора

   23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора - символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний та трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.     З державним прапором, знаком нашої єдності, йдуть у бій з ворогом сьогодні наші Герої. Прапор завжди з ними - на позиціях, в рюкзаках, на шевронах і біля серця.    Піднімемо ж наші прапори в усіх куточках світу, де є українці.    Хвилиною мовчання вшануємо пам'ять загиблих Героїв.    Віримо, що скоро наш синьо-жовтий стяг майорітиме вони над усією вільною Україною!   Сьогодні прапор на центральній щоглі громади підняли Сергій Порада, учасник бойових дій, молодший сержант ЗСУ та Михайло Варчак, син нашого загиблого Героя-бахмачанина Олексія Варчака.

ЗАПИТУЄТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

ЗАПИТУЄТЕ – ВІДПОВІДАЄМО

- Чи може колишній військовослужбовець, не пенсіонер, який є учасником бойових дій, отримати разову грошову допомогу до Дня незалежності України, якщо він не звернувся за ії виплатою до 24 серпня ?

І знову трагічна звістка...

І знову трагічна звістка...

   І знову трагічна звістка, і знову смерть, сльози, біль і наша ненависть ворогам. Безжальна, жорстока війна не перестає про себе нагадувати нашій громаді. Стало відомо про загибель на фронті Бридковського Станіслава Миколайовича.

Пішов із життя військовослужбовець Юрій Доценко

Пішов із життя військовослужбовець Юрій Доценко

   Страшна війна продовжує вбивати, нищити та калічити душі. Не витримують серця воїнів. Бо вони побачили, пережили та відчули те, про що ми навіть не здогадуємось. Побували у пеклі. Втрачали побратимів. Дивилися самі в очі смерті…