28 жовтня - День вигнання нацистів з України

28 жовтня - День вигнання нацистів з України

   Сьогодні Україна відзначає 79 років з дня звільнення від нацистів. Тоді ми побороли велике зло, яке загрожувало світу. Тепер боремося з іншим злом, російським — рашизмом. Та ми обов’язково здобудемо Перемогу.

Про основне із засідання сесії

Про основне із засідання сесії

Сьогодні, 25 жовтня, відбулося чергове засідання 41-ої сесії Бахмацької міської ради 8-го скликання. Участь у ньому взяли 17 депутатів міської ради.

І знову втрата  - загинув  бахмачанин Сергій Галат

І знову втрата - загинув бахмачанин Сергій Галат

   Бахмацька громада знову огорнута сумом. Біль та горе заполонили наші серця, коли підтвердилася звістка про чергову втрату. Захищаючи Україну від російської агресії, 28 вересня 2023 року загинув бахмачанин Галат Сергій Олександрович.

Рідна земля прийняла Героя: у Бахмачі попрощалися з Володимиром Лисечком

Рідна земля прийняла Героя: у Бахмачі попрощалися з Володимиром Лисечком

   Сьогодні провели в останню земну дорогу воїна Володимира Васильовича Лисечка. Провести мужнього сина України та востаннє попрощатися з ним прийшли його друзі, побратими, керівництво громади, однокласники, найближчі та найрідніші люди.

ЧЕРГОВА ТРАГІЧНА ЗВІСТКА НАДІЙШЛА  ДО ГРОМАДИ

ЧЕРГОВА ТРАГІЧНА ЗВІСТКА НАДІЙШЛА ДО ГРОМАДИ

   Клята війна, підло розпочата російськими окупантами, продовжує приносити нестерпний біль і горе у наші родини, у нашу громаду. Від чергової чорної звістки стискається серце.

Попрощалися із військовим Сергієм Юнаком

Попрощалися із військовим Сергієм Юнаком

   Сум і жалоба… Сьогодні Бахмацька громада попрощалася із військовим Сергієм Юнаком. Віддати шану воїну прийшли рідні, побратими, жителі громади, представники влади. Поховали його з військовими почестями у рідному селі Бахмачі. Про Сергія Юнака односельці згадують, що був працьовитим і не боявся труднощів. У мирному житті працював охоронником у місті Києві.

І знову втрата: серце воїна Сергія Юнака зупинилося на 53 -му році життя

І знову втрата: серце воїна Сергія Юнака зупинилося на 53 -му році життя

   І знову втрата. Біль і прощання назавжди…Вчора, 10 жовтня 2023 року, зупинилося серце нашого земляка, захисника Юнака Сергія Борисовича. Сергій Юнак народився 11 грудня 1970 року в селі Бахмач. Закінчив місцеву школу, потім – строкова служба в армії. Згодом працював охоронником у місті Києві.

Збудовано магістральний водогін

Збудовано магістральний водогін

   За рахунок міського бюджету (в загальній сумі майже 2 млн 700 тис. грн) та допомоги благодійного фонду «НЬЮ ВЕЙ», який надав будівельні матеріали для виконання робіт, збудовано магістральний водогін від вулиці Поштової у місті Бахмачі до вулиці Шевченка у селі Бахмач (Бахмач 1) та здійснено будівництво водопровідної мережі по цій же вулиці у селі.

Вилучено та буде утилізовано  безхазяйні непридатні до використання хімічні засоби захисту рослин

Вилучено та буде утилізовано безхазяйні непридатні до використання хімічні засоби захисту рослин

   За рахунок співфінансування з бюджету громади та обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, за сприяння Департаменту охорони навколишнього середовища на території громади (село Калинівка Халимонівського старостинського округу та село Біловежі Перші Біловежівського старостинського округу) проведено комплекс заходів зі знешкодження безхазяйних непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин.