Бахмацька громада провела в останню путь померлого захисника Олександра Захарченка

   Попрощалися із воїном сьогодні, 29 вересня, на подвір’ї рідного будинку, заупокійна молитва за померлим відбулася у храмі Феодосія Архієпископа Чернігівського в с. Халимонове.

Основні тези із засідання 40-ої сесії

З хвилини мовчання на вшанування пам’яті усіх воїнів, які поклали власні життя, захищаючи у боротьбі із російськими окупантами право українців мирно та щасливо жити на своїй вільній землі, розпочала свою роботу сорокова сесія Бахмацької міської ради сьогодні, 27 вересня, на розгляд якої було внесено 33 питання.

Бокси з навчально-розвивальними матеріалами від ЮНІСЕФ

   Від ЮНІСЕФ у заклади дошкільної освіти та структурні підрозділи ЗЗСО громади надійшло 17 боксів з навчально-розвивальними матеріалами. До комплектів увійшли розвивальні ігри, розмальовки тощо, які розроблені для стимулювання розвитку різних навичок та здібностей у дошкільнят.

Інформаційна підтримка бізнесу та громадян у період воєнного стану - основні питання семінару

   На семінарі, ініційованому ДО «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області», за участі фахівців ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області, говорили про інформаційну підтримку бізнесу та громадян у період воєнного стану. Першочергово зосередили увагу присутніх на питанні захисту прав споживачів. Зокрема, на особливостях здійснення державного ринкового нагляду та вимогах щодо оформлення маркування до товару та супровідних документів до них.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області провів робочу зустріч у м.Бахмач

   20 вересня в м. Бахмач Чернігівської області за участю спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області відбулася робоча зустріч з представниками місцевого самоврядування, закладів освіти та суб’єктами господарювання Бахмацької, Батуринської, Дмитрівської територіальних громад. Метою цією зустрічі було обговорення основних питань харчування дітей, вимог до організації харчування здобувачів освіти в освітніх закладах, у тому числі сфери державного контролю, що належить до компетенції Головного управління.

Провели у вічність Героя - Юрія Штепу

   Йому б ще жити, творити майбутнє, відбудовувати країну, в перемогу якої вірив до останнього подиху життя. Його подвиг – це героїчна історія нашої держави, наша вічна пам’ять і невимовний біль…

Відбулися змагання з легкої атлетики

   Нещодавно у Бахмачі відбулися змагання з легкої атлетики. У заході взяли участь 70 юних спортсменів громади. У програмі змагань були представлені такі види, як: