Підвищення мінімальної заробітної плати, зростання вартості електроенергії та витрати на сплату податків і зборів  - це основні чинники, за рахунок яких підвищується тариф на водопостачання

Підвищення мінімальної заробітної плати, зростання вартості електроенергії та витрати на сплату податків і зборів - це основні чинники, за рахунок яких підвищується тариф на водопостачання

   Сьогодні на засіданні постійної комісії з житлово-комунальних питань міської ради депутати розглянули питання коригування чинних тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, які наразі є економічно необґрунтованими та збитковими. У ході спілкування йшлося про вимушену зміну ціни за куб на воду та водовідведення, і які чинники безпосередньо впливають на підвищення тарифу.

Будівництво водогону - на стадії завершення

Будівництво водогону - на стадії завершення

   Наразі завершується будівництво другої черги магістральних водопровідних мереж у мікрорайоні Бахмача-Київського. Роботи, які проводить підрядна організація — ТОВ “ТРАНСАГРОБУД”, виконані на 90%. З міського бюджету на ці потреби спрямовано майже 1,2 млн гривень.

Для сталого забезпечення жителів громад теплом необхідно збільшити частку ПДФО

Для сталого забезпечення жителів громад теплом необхідно збільшити частку ПДФО

      Зростання цін на природний газ та послуги з його розподілу ставить під загрозу проходження опалювального сезону 2021/2022 роки, адже на органи місцевого самоврядування покладається непосильне фінансове навантаження.

Власнику бізнесу

Власнику бізнесу

      Експерти прогнозують черговий локдаун на кінець осені: причиною може стати сплеск захворюваності на Covid-19. Відтак Уряду доведеться запровадити карантин, в тому числі й через поширення більш заразного штаму «Дельта».

Перший дзвоник сповістив усім про початок нового навчального року

Перший дзвоник сповістив усім про початок нового навчального року

      День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих, хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників, які стоять на порозі дорослого життя.

Новий сучасний автомобіль швидкої допомоги

Новий сучасний автомобіль швидкої допомоги

     Сьогодні Бахмацьке відділення КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Чернігівської обласної ради отримало новий сучасний автомобіль швидкої допомоги, який урочисто вручив заступник голови обласної ради Дмитро Блауш та директор КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Чернігівської обласної ради.

До уваги громадськості!

До уваги громадськості!

      31 серпня 2021 року в Центрі вакцинації від COVID-19 у місті Бахмач за адресою: вул. Першотравнева, 36, у колишньому приміщенні райдержадміністрації буде проводитись щеплення першою та другою дозою вакцини CoronaVak.