Штурмова бригада «Лють» запрошує до своїх лав жителів Чернігівщини

Про це йшлося під час робочої зустрічі директора Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник з представником Департаменту поліції особливого призначення Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють».

Робота є: Прилуцькій швейній фабриці потрібні швачки

Підприємство має потребу в понад сотні працівників. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, а отже, соціальний пакет, гідні умови праці, вчасну виплату заробітної плати, компенсацію вартості проїзду для працівників-мешканців району. Є можливість організувати підвіз робітників до місця роботи, якщо в одній місцевості проживатиме 20 осіб. Оплата праці відрядна, тобто її розмір залежить від кількості та якості виконаної роботи, загалом це - 14 – 22 тис. грн. Фабрика працює в одну робочу зміну з понеділка по п’ятницю. На підприємстві є медичний пункт, приміщення для прийому їжі, душові. Наразі в штаті 350 працівників, з них швачок 268. На фабриці працюють не лише жителі Прилук, а й навколишніх сіл та сусідніх територіальних громад. Приїздять на роботу навіть з Варви.

Співпраця з роботодавцями – запорука успішного працевлаштування безробітних

Про це сказала директор Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник під час робочої поїздки у Прилуки. Там разом зі своїм заступником Сергієм Роговцем вони провели нараду з директорами структурних підрозділів Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості.

«єРобота» на Чернігівщині

У поточному році за  програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» 113 мешканців області стали переможцями на отримання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн.

«Люди, які через війну в Україні покинули рідні домівки, мають стати повноцінними учасниками економічного та громадського життя у нових громадах»

Таку думку вчора під час робочої зустрічі з членами Ради з питань ВПО при Ніжинській РДА висловив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.

За допомогою служби зайнятості переселенець з Лисичанська знайшов роботу в Ічні

Які б випробування не підкидала доля, треба впевнено йти вперед. Це підтверджує й життєва історія переселенця Володимира Бугайчука, який переїхав до села Андріївка Ічнянської територіальної громади і знайшов там бажану роботу.

Ти як?... Служба зайнятості піклується про ментальне здоров'я українців

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською, фахівці Чернігівської обласної служби зайнятості проводять тренінги для безробітних та шукачів роботи на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».