#Безбар’єрність: Як допомогти дитині пережити вимушений переїзд під час війни

   Багато українців через повномасштабне вторгнення росії змушені були покинути свої домівки та переїхати до іншого міста чи ж країни. Такі зміни даються людям не легко, а особливо потерпають від переїздів діти.

Національний мультипредметний тест: на що варто звернути увагу цьогорічним учасникам

   Незабаром, 14 березня, стартує реєстрація для участі в основній сесії національного мультипредметного тесту (НМТ). Вона триватиме до 11 квітня включно. Упродовж декількох днів, до 15 квітня, можна буде внести зміни в персональному кабінеті. Передбачена й додаткова сесія (реєстрація – 10-15 травня), участь у якій зможуть взяти ті особи, які з поважних причин не пройшли тестування під час основної.

Провели у вічність Героя Євгенія Гвоздєва

   Сьогодні, 5 березня 2024 року, наша громада знову схилила голови у глибокій скорботі та провела у вічність бахмачанина, Воїна - ЄВГЕНІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА ГВОЗДЄВА. Нестримний плач матері краяв серце всім, хто прийшов віддати шану загиблому в російсько-українській війні Захиснику.

І знову втрата...

   Більше пів року надії, страждань, сліз, сподівання та пошуків. Проте, на жаль, не судилося. Трагічна звістка – визнано загиблим. Бахмацька громада знову в жалобі. Вістка про чергову втрату патріота, мужнього воїна, гідного Сина України, постукала в сім’ю Гвоздєвих.

УВАГА! ЛЕПТОСПІРОЗ!

Враховуючи збільшення випадків лептоспірозу в Чернігівській області в поточному році, нагадуємо про це захворювання.

Розпізнавайте фейки разом з «BRAMA»

Війна відбувається не лише за територіальну цілісність, а й за інформаційний простір. Російська інформаційна експансія посилилась з початком повномасштабного вторгнення. Тобто, росіяни намагаються досягти власних національних інтересів методом беззбройного проникнення в інформаційну сферу.