Дбаємо про покращення інфраструктури міста

Дбаємо про покращення інфраструктури міста

     У 2017 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у нашому місті реалізуються ряд проектів: «Капітальний вибірковий ремонт дорожнього покриття по вул. Ю. Бутусова в м. Бахмачі Чернігівської області», «Будівництво свердловини в північно-східній частині м. Бахмач Чернігівської області», «Будівництво кладовища по вул. Тиницькій в м. Бахмач Чернігівської області (І черга)», «Капітальний ремонт тротуарів по вул. Даньківський шлях в м. Бахмач Чернігівської області» та «Будівництво пішохідної зони та автомобільної дороги по вул. Дружби в м. Бахмач Чернігівської області» в частині робіт з асфальтного покриття.

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

            21 листопада у місті Бахмачі відбулися меморіальні заходи із вшанування патріотів двох революцій – помаранчевої та революції Гідності.

Покращуємо благоустрій

Покращуємо благоустрій

          Нещодавно було встановлено один з дитячих майданчиків, які були придбані за кошти Бахмацької міської ради, у центрі нашого міста по вулиці Соборності, 60.

Вітали зі 100-м ювілеєм!

Вітали зі 100-м ювілеєм!

    З гордістю сповіщаємо, що маємо у нашому місті Бахмачі людину надзвичайно поважного віку з непростою і цікавою біографією. Це Сайко Таісія Іванівна. 17 жовтня міський голова Павло Шимко та секретар міської ради Ірина Левченко вітали її зі 100-м ювілеєм!

До Дня захисника України

До Дня захисника України

    Бахмацьким районним відділенням Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля ініційовано висадження карпатських туй біля пам’ятника постраждалим від аварії на ЧАЕС. До акції долучилися Бахмацький міський голова Павло Шимко, голова райдержадміністрації Тетяна Неділько, голова Бахмацького районного відділення Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля Василь Дахно, представники громадськості міста і 10 жовтня 2017 року з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва молоденькі туї, які презентував народний депутат України Валерій Давиденко, прикрасили  своєю молодою зеленню кам’яний моноліт пам’ятника. 

День працівників освіти

День працівників освіти

    У теплі осінні дні на рубежі вересня і жовтня ми відзначаємо День працівників освіти – професійне свято людей надзвичайно важливої, відповідальної і необхідної професії. Саме зусиллями освітянина, учителя наполегливо і послідовно прокладається стежка із країни дитинства до широкої дороги життя.

День бібліотекаря

День бібліотекаря

        Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.

Міжнародний день людей похилого віку

Міжнародний день людей похилого віку

         Міжнародний день людей похилого віку був проголошений Генеральною Асамблею ООН у 1991 році. Це день, щоб нагадати про людський обов'язок бути турботливими й милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це також привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв'язку поколінь.

Колиска для трійні

Колиска для трійні

        Цього року родина Миколи та Юлії Задніпряних поповнилася трійнею – трьома  дівчатками. У День міста Бахмача 5 серпня 2017 року Юлія Задніпряна стала переможницею у номінації «Породілля року» і отримала від Бахмацької міської ради подарунок – сертифікат на тримісний дитячий візочок.

Відзначили День рятівника

Відзначили День рятівника

   17 вересня своє професійне свято по всій Україні відзначають люди, які вмілими та професійними діями визволяють з біди тисячі людей, рятуючи найцінніше – людське життя.