Культура - один із способів боротьби з ворогом

   Наша культура – самобутня, має багатий спадок і навіть сьогодні живе та розвивається, що є подвигом, адже боротьба з ворогом іде не лише на землі, у морі та повітрі, а й у інформаційному просторі, де російські варвари намагаються споганити та знищити існування всього українського загалом.

Робота мобільної бригади

  Ніжинська міська рада стала учасником проєкту Medical and Protection Support to Areas with Humanitarian Crisis Situation in Northern Ukraine.

Громади Ніжинщини передали автомобілі новоствореному підрозділу ЗСУ

   На виконання доручення начальника Чернігівської ОВА В’ячеслава Чауса про забезпечення потреб новоствореного підрозділу Збройних Сил України, який буде виконувати оборонні завдання на передових позиціях, усі громади Ніжинського району долучились до придбання автомобілів та оснащення.

Разом ми сильніші! Разом переможемо!

   Колектив Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області продовжує збирати допомогу нашим воїнам, які зараз на передовій.

Доступні кредити 5-7-9%: цьогоріч на Чернігівщині державною програмою скористалися майже 300 аграрних підприємств

   У 2023 році 389 аграріїв області на розвиток власної справи отримали банківських кредитів на суму 2,7 мільярда гривень. З них 293 підприємства профінансовано на 1,3 мільярда за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

Аграрії області вже зібрали соняшник та сою, продовжують збір кукурудзи та цукрових буряків

   На Чернігівщині тривають осінньо-польові роботи. Станом на 2 листопада зернових та зернобобових культур намолочено майже 2,6 мільйона тонн з площі 457,4 тис. га. Середня урожайність – 56,7 ц/га.