21 листопада - День Гідності та Свободи

   21 листопада ми вшановуємо мужність патріотів, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору. Це знаковий день у новітній історії України.

Нагороди з нагоди професійного свята

    День працівників сільського господарства в Україні щорічно святкують у третю неділю листопада. З нагоди професійного свята кращі представники аграрної спільноти Бахмаччини нагороджені почесними відзнаками.

До уваги громадськості!

Центр вакцинації, розміщений за адресою: м. Бахмач, вул. Першотравнева, 36 (адміністративне приміщення, 2 поверх)

Із засідання Бахмацької комісії з ТЕБ та НС

    На засіданні постійно діючої комісії виконавчого комітету Бахмацької міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 18 листопада, розглянули можливість повернення всіх учнів до навчальних закладів, адже живе спілкування, більш висока швидкість та якість засвоєння навчального матеріалу можливі лише за очного формату.

Мешканці гуртожитків платитимуть за газ як юридичні особи

        Мешканці відомчого житла та гуртожитків, власниками яких є юридичні особи, залишилися поза межами дії Меморандуму щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання тепла та гарячої води в опалювальному сезоні 2021–2022 років, укладеного між Урядом, «Нафтогазом» та органами місцевого самоврядування.

До відома жителів міста Бахмача!

    Розуміємо, що важливим маршрутом для жителів міста є рейс № 5 “Вул. Богунівська — ТОВ “Бахмачконсервмолоко”. Проте з 10 листопада поточного року перевезення за даним маршрутом за ініціативи перевізника — ФОП Дубініна В.Г не здійснюється, про що міську раду повідомляли спочатку мешканці міста, потім працівниками міськради комісійно було зафіксовано факти порушення умов договору. Лише 15 листопада, з великим запізненням, перевізник надав письмове повідомлення, що у зв'язку із запровадженням червоної зони призупинив надання послуг з перевезення, хоча чинні обмеження червоного рівня не стосуються роботи громадського транспорту.