До уваги громадськості!

   Центр вакцинації від COVID-19 у місті Бахмачі розмішений за адресою: вул. Першотравнева, 36, ІІ поверх (колишнє приміщення райдержадміністрації).

Від сьогодні через Дію люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру, – Марина Лазебна

         Завдяки спільній роботі Мінсоцполітики та Мінцифри з цифровізації державних послуг у сфері соціального захисту від сьогодні через портал Дія люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час презентації Мінсоцполітики спільно з Мінцифрою нових послуг у Дії, пов’язаних із соціальною та пенсійною сферами.

До уваги громадськості!

   Завтра, 2 грудня, у центрі вакцинації від COVID-19 у місті Бахмачі за адресою: вул. Першотравнева, 36 (колишнє приміщення райдержадміністрації ) проводитимуть щеплення препаратом Moderna

Шановні жителі Бахмаччини!

   Новорічно-Різдвяні свята вже близько і у повітрі літає відчуття наближення казки. Диво хочеться бачити скрізь і всюди. І навіть нині, незважаючи на непрості часи, хочеться вірити, що у новому році все у всіх буде добре, що прийдешній рік буде кращий за попередній.

30 років із дня проведення Всеукраїнського референдуму на підтвердження незалежності України

   1 грудня 1991 року в Україні відбувся Всеукраїнський референдум щодо незалежності України, на якому волевиявленням народу було підтверджено Акт проголошення незалежності України, ухвалений 24 серпня 1991 року Верховною Радою України, за який тоді проголосували 346 народних депутатів.

"Берізці" - 45 років!

   Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Серце кожного, хто хоча б раз завітав до «Берізки», відчуло любов і затишок, добро і щирість, які тут панують повсюди. Усі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям. Нині дитсадок відвідує 200 дітлахів, працює 10 вікових груп, з них 3 інклюзивні та 1 ясельна.

Хай палає свіча: вшанування пам’яті жертв голодоморів

   Багатостраждальна історія нашого народу... 27 листопада – День пам’яті жертв голодоморів, 100-ті роковини від початку масового штучного голоду 1921 – 1923 років і 75-ті роковини від початку масового штучного голоду 1946 – 1947 років в Україні.

Шановна громадо!

   Щорічно цими днями глибокої осені, ми в жалобі схиляємо голову перед нашими співвітчизниками, мільйонами українців, які стали жертвами геноциду в Україні та голодоморів 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 років.

Увага! Сталися зміни!

Центр вакцинації (розміщений за адресою: м. Бахмач, вул. Першотравнева 36, ІІ поверх)

Про стан підготовки до зими

   Для утримання доріг та тротуарів у зимовий період КВП "Комунальник" підготовлено 7 одиниць техніки (автогрейдер, трактор МТЗ-80, МТЗ-82, Бєларус-82.1; ДТ-75, причепний агрегат РУМ та мінітрактор LOVOL з навісним обладнанням). Також заготовлено 500 т протиожеледної суміші для посипання доріг у зимовий період.