З Днем Соборності України!

   22 січня – День Соборності – це великий День для величного українського народу. На жаль, за свою волю до свободи Україна продовжує платити надзвичайно високу ціну. Українці продовжують захищати свою землю та зазнають тяжких випробувань у цій боротьбі.

Завершили облаштування Бахмацького молодіжного центру

   У місті Бахмачі завершили ремонт приміщення молодіжного центру, першого у громаді. Сучасний простір для молоді облаштували у приміщенні колишньої бібліотеки. Виконані будівельні роботи, і приміщення приведене до ладу. Раніше Георгій Якубовський, голова Молодіжної ради при Бахмацькій міській раді, написав грантовий проєкт, і громада отримала 500 тис.гривень на створення та розвиток Молодіжного центру «Синергія». Нагадаємо: з 192 заявок було відібрано 12, серед яких – заявка Бахмацької громади.

Військові навчальні заклади ЗС України запрошують абітурієнтів на навчання

   З 1 січня 2024-го року розпочалася вступна кампанія у вищих військових навчальних закладах (ВВНЗ), закладах фахової передвищої військової освіти (ЗФПВО) та військових навчальних підрозділах закладів вищої освіти (ВНП ЗВО).

Збільшено компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО

   Внесено зміни до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (постанова КМУ від 27 грудня 2023 року № 1390 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення”).

Бахмацька громада провела у засвіти загиблого захисника АНДРІЯ ЯНЧЕНКА

   Небесний батальйон нашої громади знову поповнився полеглим Захисником... Сьогодні, 5 січня 2024 року, Бахмацька громада попрощалася та провела у вічність свого земляка, захисника України, 44 – річного Янченка Андрія Андрійовича, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

У 2023 році Бахмацька громада отримала важливу допомогу

   За рахунок міського бюджету (в загальній сумі майже 2 млн 700 тис. грн) та допомоги благодійного фонду «НЬЮ ВЕЙ», який надав будівельні матеріали для виконання робіт (на загальну суму майже 1 млн 200 тис. грн), збудовано магістральний водогін від вулиці Поштової у місті Бахмачі до вулиці Шевченка у селі Бахмач (Бахмач 1) та здійснено будівництво водопровідної мережі по цій же вулиці у селі. Загальна протяжність водогону – 2230 м.