Про скликання восьмої сесії міської ради восьмого скликання

     Бахмацький міський голова Павло Шимко підписав розпорядження «Про скликання восьмої сесії міської ради восьмого скликання», згідно з яким пленарне засідання відбудеться 30 березня 2021 року о 10-00 годині у приміщенні великої актової зали (2-й поверх) за адресою: м. Бахмач, вул. Соборності, 42.

Інформація комунального закладу «Бахмацький Будинок культури» Бахмацької міської ради від 05.03.2021р.

     Повідомляємо, що відповідно до вимог законів України « Про культуру», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури  ( за змінами), Переліку посад художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, заміщення яких здійснюється  на конкурсній  основі, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016р. №497 в комунальному закладі «Бахмацький Будинок культури» Бахмацької міської ради   по закінченню терміну про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад концертмейстера та режисера комунального закладу «Бахмацький Будинок культури» Бахмацької міської ради 03 березня 2021р. пройшли два засідання конкурсної комісії, яка,  після проведення усіх процедур конкурсу,  вирішила:

Конкурс на заміщення вакантної посади адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг»  Бахмацької міської ради

      Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», відповідно до розпоряджень міського голови від 27.11.2020 № 85 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування» та від 3 березня 2021 року № 44  «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади адміністратора» виконавчий комітет Бахмацької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

Про скликання сьомої сесії міської ради восьмого скликання

      Бахмацький міський голова Павло Шимко підписав розпорядження «Про скликання сьомої сесії міської ради восьмого скликання», згідно з яким пленарне засідання відбудеться 5 березня 2021 року об 11-00 годині у приміщенні великої актової зали (2-й поверх) за адресою: м. Бахмач, вул. Соборності, 42.

Конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Бахмацької міської ради

     Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», відповідно до розпоряджень міського голови від 27.11.2020 № 85 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування», від 18.02.2021 № 28 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Бахмацької міської ради»  виконавчий комітет Бахмацької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: